Trouwen in 't Gooi

Bruidskapsels

Je gaat trouwen, gefeliciteerd! Ik verzorg heel graag je bruidskapsel. Met jaren ervaring op zak kom ik bij jou aan huis of op een trouwlocatie. Zo begint je dag al heerlijk ontspannen en zorg ik ervoor dat je jou speciale dag stralend kan beginnen. 

Op de mooiste dag in je leven wil je natuurlijk dat alles vlekkeloos verloopt. Daarom plannen we van te voren een proef kapsel in. Zodat je zeker weet dat jou gekozen kapsel echt bij je past. Tijdens het proefkapsel is het mogelijk meer dan 1 kapsel te proberen. Verder geef ik advies over eventuele haar accesoires of een kleuring die net iets meer dimensie kan toevoegen aan een kapsel.

Trouwt u buiten het Gooi ?

Ook dan is het mogelijk om mij te boeken als uw kapper. Tegen een kleine meer prijs, rij ik graag iets verder om u op deze mooie dag te ontzorgen. 

Ervaring

Door mijn jaren lange ervaring als trouwkapper weet ik als geen ander hoeveel tijd we moeten inplannen zodat u ontspannen aan uw trouwdag kunt beginnen. 
Ik zorg altijd voor een extra busje haarlak die u mee kunt nemen en draagt u een kapsel met veel kleine haar elastiekjes. Dan is  een torn mesje ideaal om 's avonds de haar elastiekjes door te snijden. 

Afspraak maken Portfolio

Home Bruidskapsels