Direct contact? Bel: 06 - 812 133 56

Home > Wimpers > Vragen over wimpers

Vragen over wimperextentions

Wat zijn wimperextensions?

Met Wimperextensions kunt u de natuurlijke wimperharen verlengen en verdikken om daarmee een mooiere oogopslag te creëren. De wimperextensions worden door middel van de one by one techniek geplaatst.

Zijn wimperextensions schadelijk voor de natuurlijke wimperharen?

Wimperextensions zijn niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers. Dit hangt wel af van een aantal factoren:

  • De wimperextensions dienen gezet te worden door een ervaren wimperstyliste met de juiste benodigdheden;
  • De wimperextensions dienen nooit zelf geplaatst of verwijderd te worden;
  • De klant dient de aftercare instructie van de wimperstyliste op te volgen.
Hoelang blijven de wimperextensions zitten?

Wimperextensions blijven gemiddeld 3 tot 6 weken zitten. Deze periode hangt af van de eigen cyclus van de wimpers en de verzorging. De groeicyclus van natuurlijke wimpers is ongeveer 3 weken.

Hoe worden wimperextensions verwijderd?

Wimperextensions worden verwijderd door een speciale gel remover die de bonder (lijm) oplost. Wimperextensions kunnen op geen enkele andere manier verwijderd worden. Dit kan ook alleen worden gedaan door een wimperstyliste.

Kan iedereen wimperextensions dragen?

In principe kan iedereen wimperextensions dragen. Er gelden een aantal uitzonderingen: klanten zonder eigen wimpers, klanten met broze wimpers en klanten die allergisch zijn voor de bestanddelen die in de bonder zitten. Voor specifiek advies neem dan contact op via het contactformulier, de telefoon of Facebook.

Mogen mijn wimperextensions nat worden?

De wimperextensionproducten zijn zo ontwikkeld dat deze bestand zijn tegen sauna, zwemmen en transpiratie, behalve gedurende de eerste 48 uur na het plaatsen van de extensions. Let wel extra op met zout water en chloor, dit kan de lijm aantasten. Dep de wimper extentions altijd droog als ze nat zijn geweest.


Afspraak maken met de HaarkunstenaarEen afspraak maken?

Geïnteresseerd in mooie wimpers? Wimperextentions plaats ik vanuit mijn studio in Huizen. Dus komt u uit Huizen, Eemnes, Blaricum, Laren, Bussum of Naarden? Neem dan contact op via het contactformulier of bel mij op 06 - 812 133 56.

Afspraak maken