Speciaal voor vrouwen

De Haarkunstenaar is er uiteraard ook voor de vrouwen in Huizen.

Naast de reguliere knipbeurt kan ik je natuurlijk ook helpen met een hele nieuwe look, door mijn brede ervaring en kennis van haartypes weet ik als geen ander welke (on)mogelijkheden er zijn, of het nu gaat om een ander kapsel of een kleuradvies, bij mij kun je met al je vragen terecht.

Haar verzorging

Haarkwaliteit staat bij mij altijd voorop. Daarom heb ik verschillende producten in mijn assortiment die de haar kwaliteit van beschadigd haar herstellen. De Artiplex behandeling is daar 1 van. Deze intensieve verzorgingslijn hersteld het haar van binnen uit, en beschermd het haar tegen verdere beschadigingen tijdens een (ont) kleuring. 
Heb je gewoon gezond haar, maar kun je het juiste stylingsproduct niet vinden ? Ik help je graag met het vinden van een passend product. 

Dames kleuren

Kleuren is 1 van mijn favoriete bezigheden, ik ben altijd op de hoogte van de laatste trends. Ik kleur uitsluitend met de kleurproducten van de merken Artistique, Hairpassion en 1 step colour. Of je nu gewoon je uitgroei gekleurd wilt hebben of toe bent aan een totale metamorfose, bij mij ben je aan het juiste adres. 

Afspraak maken

Home Kapster aan huis Speciaal voor vrouwen