Direct contact? Bel: 06 - 812 133 56

Home > Kapster aan huis > Kleuring & spoeling

Kleuring & spoeling

De afgelopen jaren heb ik mij ontwikkeld als echte color expert. Dit betekend dat ik altijd op de hoogte ben van de nieuwste technieken en ontwikkelingen op kleurgebied. Naast een trendy kleur, kunt u bij mijn ook terecht voor een gewone uitgroei behandeling. 

Wat is het verschil tussen verf en een spoeling

De verf van Artistique is krachtig genoeg om grijs haar te dekken en natuurlijk haar op te lichten. Een spoeling daar in tegen, kan alleen het haar inkleuren en is niet sterk genoeg om grijs haar te dekken. Dit komt omdat de spoelingen volledig ammonia vrij zijn. 
De spoelingen, zullen altijd iets vervagen naarmate je het haar vaker wast, maar zal nooit volledig uitwasbaar zijn. 

Veelgestelde vragen over kleuren

Hoe laat ik mijn kleur uitgroeien

Als je ervoor kiest om te stoppen met het kleuren van je haar, is het helaas niet mogelijk het in 1 keer terug te kleuren naar je natuurlijke haartint. Ik stel met elke klant een persoonlijk plan op, om het haar weer terug te kleuren & uit eindelijk te stoppen met kleuren. 

Is blonderen slecht voor mijn haar

Ja, een blondering brengt altijd schade toe aan het natuur haar. Ik werk altijd met lage waterstof percentages om het haar zoveel mogelijk te sparen. Ook kan een klant ervoor kiezen om met de ammonia vrije blondeer behandeld te worden. Dit is vele male minder schadelijk voor het haar dan de reguliere blondeer. 

Is het kleuren van mijn haar slecht voor mijn haar?

Nee het kleuren van uw haar richt geen schade toe aan uw natuurlijke haar. Ik werk met de producten van Artistique, deze zijn laag in hun amonia gehalte en daarom zacht voor het haar. 

Waarom spoeling?

Als het natuur haar niet grijs is, heeft het niet de extra dekkracht van een verf nodig. Een spoeling, sluit zich om het haar heen en is daardoor extra lang houdbaar. Een spoeling was je niet na een aantal wasbeurten uit het haar. Ook geeft een spoeling veel meer glans dan verf. 


Afspraak maken met de HaarkunstenaarEen afspraak maken?

Geïnteresseerd in mijn haarkunsten? Knippen doe ik bij de mensen thuis in Huizen, Eemnes, Blaricum, Laren, Bussum en Naarden. U kunt contact opnemen via het contactformulier of mij bellen op 06 - 812 133 56.

Afspraak maken