Direct contact? Bel: 06 - 812 133 56

Home > De Haarkunstenaar

Wie is de Haarkunstenaar uit Huizen

Mijn naam is Marloes, ik heb mijn kappers opleiding gedaan aan ROC Hilversum. Ik ben mijn carière gestart bij Cosmo Hairstyling, hier heb ik ontzettend veel cursussen gevolgd en heb ik mij kunnen ontwikkelen tot color expert. Na bijna 4 jaar voor hetzelfde bedrijf te hebben gewerkt, heb ik besloten dat ik in een totaal andere salon wilde werken. Ik heb gekozen voor een buurtkapsalon in Hilversum. In dit kleinschalige team heb ik de kans gekregen mij verder te ontwikkelen en meer cursussen te volgen. Daarnaast heb ik altijd veel op fotoshoots gewerkt en weet ik als geen ander hoe ik haar moet opsteken.

Omdat ik vind dat je nooit uitgeleerd bent, volg ik jaarlijks cursussen bij o.a Artistique Nederland zodat ik altijd op de hoogte ben van alle laatste trends. Begin 2017 heb ik een cursus tot wimperstyliste gevolgd. Ik heb inmiddels een salon aan huis waar ik de one by one wimperextentions plaats. 

Inmiddels ben ik fulltime ondernemer en zet ik mij regelmatig in voor het goede doel. Zo knip ik bijvoorbeeld met regelmaat bij Knipsalon Heelo. Dit is speciaal voor minder bedeelde mensen, die aan het eind van de maand geen geld overhouden voor de kapper. 

Altijd een oplossing

Of je nou toe bent aan een totaal nieuwe coupe of gewoon even bijpunten, bij mij ben je aan het juiste adres. Ik heb ervaring met Europees en Aziatisch haar. Heb je een vervelende kruin, geen volume of juist teveel? Voor elk probleem heb ik een oplossing!

Allround Hairstylist

Ik ben opgeleid tot allround hairstyling en knip zowel mannen, vrouwen als kinderen. Ik heb mijn passie gevonden in het kappersvak omdat ik hier al mijn creatieviteit in kwijt kan. Ik ben een echt mensen mens en vind niets mooier dan mensen een goed gevoel geven over zichzelf.

Wimperextentions

Omdat ik mij graag verder wilde ontwikkelen binnen de beauty branche ik een uitgebreide training gevolgd voor het plaatsen van wimper extentions. Dit doe ik in mijn salon aan huis.


Afspraak maken met de HaarkunstenaarEen afspraak maken?

Geïnterreseerd in mijn haarkunsten? Knippen doe ik bij de mensen thuis in Huizen, Eemnes, Blaricum, Laren, Bussum en Naarden. U kunt contact opnemen via het contactformulier of mij bellen op 06 - 812 133 56.

Afspraak maken